opc_loader

Menu

Onze showroom

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 16.00 uur
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten

Tel: mobiel: 06-25383780 / tijdens openingstijden 0316-342440

Volg ons op Facebook

Informatie over betalen

Alle prijzen op AktieWonen.nl zijn inclusief BTW. Bij ons is het mogelijk om op drie manieren te betalen: via iDeal, vooruitbetaling per bank of rembours zending met 25% aanbetaling. Hieronder kunt u lezen de betaalmethoden in zijn werk gaan.

Betalen via iDEAL - Telebankieren

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van Rabobank, ABN AMRO of de Postbank (ING).

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Betalen via Paypal

Veilig en beschermd betalen! Handig en gemakkelijk! Let op, voor deze aankoopbeschermings betaalmethode worden 4% extra PayPal kosten in rekening gebracht.

U betaald met Paypal en Paypal gebruikt een sterke encryptie om de financiële gegevens te beschermen. Bovendien kan Paypal aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen dekken als u ze niet ontvangt of als ze sterk afwijken van hetgeen omschreven. Koppel eenvoudig de bankrekening en creditcard en bepaal zelf of de aankopen worden afgeschreven van je bankrekening, creditcard of Paypal-saldo.

Achteraf betalen via Billink

Bij het bestellen kies je voor de betaaloptie achteraf betalen. Hiervoor werken wij samen met Billink, welke het gehele achteraf betalingsproces voor ons uitvoert. Indien u voor de 1e keer Billink gebruikt en als klant nog niet bekend bent bij Billink is de orderwaarde limiet maximaal 250 Euro. De facturering en vordering van je bestelling dragen wij over aan Billink. Je ontvangt dan ook van Billink een email, met hierbij je factuur en de betaalgegevens.
Wanneer je de bestelling plaatst, wordt er direct door Billink een controle uitgevoerd. Is deze succesvol dan zal de order direct verwerkt worden en krijgt je de gebruikelijke bevestigingen. Word je order niet goedgekeurd dan wordt dit gemeld en kun je via een andere betaalmethode alsnog je order plaatsen.

Daar wij de vordering hebben overgedragen aan Billink, dien je hun factuur binnen 14 dagen na factuurdatum, rechtstreeks te voldoen aan Billink.

Betalen via overboeken per bank

Vooruitbetaling:

Uiteraard kunt u bij Aktie Wonen ook per bank vooruitbetalen. U kiest dan bij betalingsmogelijkheden 'betalen per bank'. Bij betaling graag uw 'ordernummer' als referentie vermelden.

Aanbetaling bij rembours zending:

Bij een aanbetaling van 25% van het factuurbedrag biedt  Aktie Wonen de mogelijkheid om onder rembours te leveren. U kunt een order doorgeven en kiezen voor de verzendoptie 'rembours'.  Bij betaling graag uw ordernummer als referentie vermelden. Nadat wij de aanbetaling hebben ontvangen sturen wij u een ontvangstbevestiging van de betaling. Het restant factuurbedrag dient u bij aflevering contant aan de bezorgdienst te betalen. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Rabobank logo

T.n.v: Aktie Wonen VOF

Te: Zevenaar, Nederland

Bankrekeningnr.: NL78 RABO 0129 3155 59

Internationale overboeking:

IBAN: NL78 RABO 0129 3155 59

BIC: RABONL2U