opc_loader
We hebben een eigen showroom van 800m2

Eigen showroom 800m2

Onze meubels hebben een gratis verzending vanaf 750,-

Gratis verzending in NL & BE vanaf €750

Onze meubels zijn veelal uit voorraad leverbaar

Veel uit voorraad leverbaar

Bij Aktiewonen kunt u veilig online betalen

Veilig online betalen

Informatie over betalen

Alle prijzen op AktieWonen.nl zijn inclusief BTW. Bij ons is het mogelijk om op drie manieren te betalen: via iDeal, vooruitbetaling per bank of rembours zending met 25% aanbetaling. Hieronder kunt u lezen de betaalmethoden in zijn werk gaan.

Betalen via iDEAL - Telebankieren

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van Rabobank, ABN AMRO of de Postbank (ING).

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Betalen via Paypal

Veilig en beschermd betalen! Handig en gemakkelijk! Let op, voor deze aankoopbeschermings betaalmethode worden 4% extra PayPal kosten in rekening gebracht.

U betaald met Paypal en Paypal gebruikt een sterke encryptie om de financiële gegevens te beschermen. Bovendien kan Paypal aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen dekken als u ze niet ontvangt of als ze sterk afwijken van hetgeen omschreven. Koppel eenvoudig de bankrekening en creditcard en bepaal zelf of de aankopen worden afgeschreven van je bankrekening, creditcard of Paypal-saldo.

Betalen via overboeken per bank

Vooruitbetaling:

Uiteraard kunt u bij Aktie Wonen ook per bank vooruitbetalen. U kiest dan bij betalingsmogelijkheden 'betalen per bank'. Bij betaling graag uw 'ordernummer' als referentie vermelden.

Aanbetaling bij rembours zending:

Bij een aanbetaling van 25% van het factuurbedrag biedt  Aktie Wonen de mogelijkheid om onder rembours te leveren. U kunt een order doorgeven en kiezen voor de verzendoptie 'rembours'.  Bij betaling graag uw ordernummer als referentie vermelden. Nadat wij de aanbetaling hebben ontvangen sturen wij u een ontvangstbevestiging van de betaling. Het restant factuurbedrag dient u bij aflevering contant aan de bezorgdienst te betalen. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

T.n.v: Aktie Wonen VOF

Te: Zevenaar, Nederland

Bankrekeningnr.: NL78 RABO 0129 3155 59

Internationale overboeking:

IBAN: NL78 RABO 0129 3155 59

BIC: RABONL2U

Winkelwagen
Weekaanbieding
459,00 379,00
Onze showroom

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

 

 

Tel: mobiel: 06-25383780 / tijdens openingstijden 0316-342440

 

Volg ons op Facebook

 

Veilig bestellen

Bekijk het Webshopkeurmerk van Aktiewonen.nl

Webshopkeurmerk is lid van EMOTA

Bij ons shopt u via SSL 100% veilig!