opc_loader
We hebben een eigen showroom van 800m2

Eigen showroom 800m2

Onze meubels hebben een gratis verzending vanaf 750,-

Gratis verzending in NL & BE vanaf €750

Onze meubels zijn veelal uit voorraad leverbaar

Veel uit voorraad leverbaar

Bij Aktiewonen kunt u veilig online betalen

Veilig online betalen

Onze regels betreffende retourneren

AktieWonen.nl hanteert een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kan een product zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Als consument heeft u recht op volledige terugbetaling van alle kosten die u heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten (zoals bijv. rembourskosten) terug worden betaald. Het product zal worden opgehaald door onze vervoerder. De retourkosten zijn voor uw rekening (en gelijk aan de kosten gemaakt om het product naar u te verzenden). Bij artikelen die gratis geleverd worden gelden wél retourkosten. Bij producten waarbij het herroepingsrecht niet geldig is staat vermeld dat deze op maat gemaakt worden.

Voor retournering van bankstellen wordt € 60,00 in rekening gebracht en dit bedrag wordt achteraf verrekend met het aankoopbedrag.

Let erop dat het te retourneren product ongebruikt is, onbeschadigd is en indien mogelijk in de originele verpakking zit. Bij slijtage of schade ontstaan doordat er meer met het product is gedaan dan nodig om het product te beoordelen, zijn wij gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag.

Voorwaarden retourneren

Er zijn wel voorwaarden waaraan je moet voldoen bij retournering van het door jou gekochte product;

  • Retourneren mag binnen 14 dagen na levering
  • Het product moet goed verpakt, indien mogelijk in originele verpakking, zijn wanneer je deze aanbiedt voor retour.
  • Het product mag niet beschadigd zijn of sporen hebben van montage

Heb je het product toch gemonteerd en heeft het product schade van deze montage of gebruik? Dan bieden wij een deelvergoeding aan. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van de schade die het product heeft. Het bedrag dat voor schade/sporen wordt berekend kan oplopen tot 40% van het aankoopbedrag. 

Wanneer u gebruikt maakt van de zichttermijn kan er gekozen worden voor een ander soortgelijk product of voor teruggave van het aankoopbedrag & bijkomende kosten. Ons streven is om binnen 5 werkdagen de teruggave aan u overgemaakt te hebben. Wettelijk is bepaald dat binnen 14 dagen de teruggave heeft moeten plaatsvinden.

Meld bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen. Hiervoor download u het retourformulier en stuurt u deze naar info@aktiewonen.nl. Of stuur een e-mail naar info@aktiewonen.nl o.v.v. retour bestelling, uw naam, order-/bestelnummer en optioneel de reden van retour.

Winkelwagen
Weekaanbieding
649,00 724,79
Onze showroom

 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

 

Koopzondagen:

(12:00 - 16:00 uur)
Zondag 17 oktober
Zondag 31 oktober
Zondag 7 november
Zondag 14 november
Zondag 28 november
Zondag 12 december
Zondag 19 december

 

Tel: mobiel: 06-25383780 / tijdens openingstijden 0316-342440

 

Volg ons op Facebook

 

Veilig bestellen

Bekijk het Webshopkeurmerk van Aktiewonen.nl

Webshopkeurmerk is lid van EMOTA

Bij ons shopt u via SSL 100% veilig!